Megrázó tragédia érte az Európa-bajnok focistát

SSC Napoli v Genoa CFC - Serie A Napoli Campania Ssc Napoli Genoa Cfc Serie A Tim 2021/2022 Calcio Foto Stadium Diego Armando Maradona Lorenzo Insigne Serie A match Diego Armando Maradona last match Maradona stadium Napoli shirt 2022 stadium May Square Ve
Lorenzo Insigne of Ssc Napoli at his last match at "Maradona stadium" on the Napoli shirt during the Serie A match between Ssc Napoli and Genoa Cfc on May 15, 2022 stadium "Diego Armando Maradona" in Napoli, Italy (Photo by Gabriele Maricchiolo/NurPhoto) (Photo by Gabriele Maricchiolo / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Megrázó tragédia érte az olaszok Európa-bajnok focistáját, Lorenzo Insignét, aki elárulta, hogy felesége, Genoveffa Darone a közelmúltban elvetélt születendő gyermekükkel.

A Napoli korábbi csapatkapitánya a nyáron igazolt az MLS-ben szereplő Toronto FC csapatához, ám az előző hónapban családi okokra hivatkozva pár nap pihenőt kapott. Az 54-szeres olasz válogatott Insigne most megtörte a csendet, és egy sajtótájékoztató keretein belül beszámolt róla, hogy felesége hathónapos terhesen elvesztette a kislányukat, ami annyira megrázta a labdarúgót, hogy nem tudott a játékra fókuszálni.

Megrázó tragédia érte az Európa-bajnok olasz focistát Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Vaughn Ridley

"Köztudott, hogy az elmúlt hetekben személyes problémákkal kellett megküzdenem, de talán nem mindenki tudja az okokat.

– mondta a kétgyermekes gyászoló olasz focista.

A tradédia után a Napoli is kifejezte együttérzését a család felé.

"Kedves Jenny és Lorenzo, az egész Napoli-család mellettetek áll és támogat". - áll a nápolyi klub Twitter bejegyzésében.