Érzelmes búcsút vett a Tottenham-szurkolóktól a Bayern Münchenbe igazoló Harry Kane - videó

Harry Kane, Bayern München
dpatop - 11 August 2023, Bavaria, Munich: Harry Kane, soccer player, arrives for medical check at a hospital. Kane is to move from Tottenham Hotspur to FC Bayern Munich. Photo: Matthias Balk/dpa (Photo by MATTHIAS BALK / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Bayern Münchenben folytatja pályafutását Harry Kane, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur csatára, aki érzelmes videóban vett búcsút a londoni együttes szurkolóitól. 

"Azt akarom, hogy tőlem tudjátok meg elsőként, hogy ma távozok a Tottenhamtől. Természetesen rengeteg érzelem kavarog bennem most. Nagyon szomorú ez a távozás, mert 20 évet töltöttem itt, 11 éves kisfiú koromtól fogva egészen 30 éves koromig a klubot szolgáltam. Rengeteg felejthetetlen pillanatot élhettem át, és életre szóló emlékekkel gazdagodtam.

üzent a Spurs drukkereknek Kane a közösségi médiában.

A Bayern München szombaton erősítette meg az angol válogatott csapatkapitányának és gólrekorderének a szerződtetését, és sajtóértesülések szerint 100-120 millió euró közötti összeget fizetett érte, amely Bundesliga-rekord.

A The Independent című angol napilap szerint az aláírás hajnali 2 órakor került rá a szerződésre, miután a 30 éves Kane átesett a szokásos orvosi vizsgálatokon.

Így elvileg nincs akadálya, hogy a csatár pályára lépjen új csapatában a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig ellen a német Szuperkupa-mérkőzésen, amely 20.45 órakor kezdődik Münchenben.

A Premier League történetének második legeredményesebb játékosa - akit csak a legendás Alan Shearer előz meg - négy évre kötelezte el magát Münchenbe.