Vágólapra másolva!
Eddig tisztázatlan körülmények között halálra gázolták a Ferencváros korábbi játékosát, a mindössze 20 éves Dobos Dánielt. 

A fiatal futballista, aki korábban az Újpest utánpótláscsapataiban is játszott, a megyei I. osztályú Beledben lépett pályára a Gyirmót II. ellen. A baleset a mérkőzés után, Győrtől nem messze, a 86-os úton történt, ahol eddig tisztázatlan körülmények között halálra gázolták a játékost.

A sofőrt, aki segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, a rendőrség keresi. Dobos Dániel pénteken ünnepelte a 20. születésnapját - írja a Kisalföld.

Húszéves korában elhunyt Dobos Dániel, a Ferencváros korábbi labdarúgója. Klubunk részvétét fejezi ki a gyászolóknak.Emlékét örökké megőrizzük.

Posted by Ferencvárosi Torna Club on Monday, October 19, 2015

A Beled közleményében tudatta, hogy fiatal játékosa emlékére megemlékezést tart. "Megrendülve, mély fájdalommal tudatjuk, hogy csapattársunk, barátunk, edzőnk, DOBOS DÁNIEL (1995-2015) tragikus körülmények között életét vesztette. Kedden 18.00. a beledi sportpályán megemlékezést tartunk! Várunk minden sportolót, sportbarátot, mindazokat akik ismerték tisztelték és szerették."