Vágólapra másolva!
Az olimpiai bronzérmes úszó, Kapás Boglárka dereka rakoncátlankodik már jó ideje, ezért az egyéni számokban nem is alkotott maradandót Debrecenben. Egyelőre kérdéses, mi lesz a klasszis sportolóval a budapesti világbajnokságon.

Sérülés ide, maródiság oda, a budapesti vizes világbajnokság rajtja – június 18 – egyre közeledik, az úszók az első héten vetélkednek az érmekért. Nagy kérdés, hogy Kapás Boglárka ott lesz-e a rajtkövön?

"Bogi most már olyan állapotban van, hogy elkezdhettünk igazából dolgozni" – mondta az egyik tréninget követően Virth Balázs mesteredző. - Mondhatom úgy is,

- tette hozzá a Ripost beszámolója szerint.

A pihenésnek, a kezeléseknek, a gyógytornának (is) köszönhetően javult az állapota,

de Kapás Boglárka beteg lett, majd ismét panaszkodni kezdett a fájó derekára.

Virth Balázs aggódik Kapás Boglárkájért Forrás: jcohapress/Jocha Károly

„El kell mondanom, hogy

Virth Balázs elmondta, hogy Kapás készül a vébére, nem számolja, mennyit kellett kihagynia.

„Bogi nagyon kemény csaj"

– jelentette ki a mester. „Ott van a világbajnokságra benevezett úszók között, viszont azt nem szabad véka alá rejteni, hogy a következő hetekben, az edzések és

Virth Balázs nem csak Kapás Boglárka edzéseit irányítja, hiszen a "keze alatt" úszik többek között az olimpiai bajnok Milák Kristóf is, aki az országos bajnokságon három aranyérmet nyert.

"Kristóf teljesítményével és munkájával teljesen elégedett vagyok" – mondta Virth Balázs. - Jó úton halad, hogy

a világbajnokságon újra a régi sebességű Miláknak tapsolhasson a világ. Formája még nem az igazi, de klasszisa elvitathatatlan, Budapestre biztosan jó lesz. Megígérte!"

- tette hozzá.