Egy csecsemő is van a tragédia áldozatai között

A pusztítás utáni látvány
STILLWATER, OK - OCTOBER 24: Emergency officials stand over the car that was involved after a suspected drunk driver crashed into a crowd of spectators during the Oklahoma State University homecoming parade near the Boone Pickens Stadium on October 24, 2015 in Stillwater, Oklahoma. The car slammed into a crowd, killing three and injuring at least 22 before the Kansas Oklahoma State football game. (Photo by J Pat Carter/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Többrendbeli gyilkosságért vasárnap vádat emeltek az ellen a nő ellen, aki szombaton az Oklahoma Állami Egyetem amerikaifutball-csapatának szurkolói közé hajtott autójával.

A szombati, stillwateri tragédiában négy ember halt meg, köztük egy kétéves kisgyermek. A sofőrt, a 25 éves Adacia Avery Chamberst ittas vezetés gyanújával tartóztatták le. Ügyvédje szerint azonban a fiatal nő nem volt alkohol hatása alatt, gyanúja szerint lelki problémákkal küzd.

A tragédiában több tucat ember megsérült. Dave Kapple szemtanú elmondta, hogy "valósággal repültek az emberek mindenfelé", amikor a gépkocsi a tömegbe hajtott. A baleset az Oklahomai és a Kansasi Egyetem csapata közötti futballmérkőzés előtt történt. A meccset megtartották, a kezdés előtt egyperces néma csenddel emlékeztek meg a tragédia áldozatairól.

Szörnyű képek a tragédia után Forrás: Origo