Vágólapra másolva!
Egyelőre úgy tűnik, hogy az egykori Spice Girl, Victoria Beckham karrierje komoly hullámvölgybe jutott, mivel egy hónap alatt mindössze hétezer darabot sikerült eladni az új DVD-jéből.
Vágólapra másolva!

Teljes érdektelenség, rideg közöny övezi David Beckham feleségének újabb próbálkozását a The Sun szerint - erre utalnak a riasztó eladási adatok. Valószínűleg elégtelen lehetett a reklámkampány, talán sokan nem is tudnak a kiadványról, mindenesetre egy hónap alatt csupán hétezer DVD talált gazdára. Ezzel a szomorkás, vékonyka eredménnyel Posh Spice pusztán a DVD-lista cseppet sem megtisztelő 95. helyére tornázta fel magát.

Victoria érthetően csalódott: ő rekordokat akart döntögetni a speciális kiadvánnyal. A DVD hat dal mellett egy dokumentumfilmet is tartalmaz, mely bemutatja a híres párocska mindennapi életét, ugyanakkor fokuszál a nők bálványára, Davidre is. Az énekesnő nem tartja katasztrofálisnak a The Real Beckhams eladási mutatóit, mivel szerinte alapvetően nem egy zenei kiadványról van szó. "Ez nem egy zenei termék. A dalok mellett harmincpercnyi, eddig nem látott felvételt tartalmaz, és a Beckham családról is vannak képek rajta" - magyarázkodott Posh menedzsere.

Az énekesnő karrierje vélhetően nem ér még véget, hiszen a Let Your Head Go / This Groove című kislemeze jól kezdte az évet, január első hetében például a brit lista harmadik helyre kapaszkodott fel.