Victoria és David Beckham: tűzszünet

Vágólapra másolva!
Spanyol források szerint az ex-Spice Girl és a Real Madrid kiváló futballistája az elmúlt napokat azzal töltötték, hogy igyekezték meggyőzni a szenzációra éhes sajtót arról, hogy kettejük kapcsolata konfliktusmentes, mi több, kifogástalan a családi harmónia.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt napok eseményei némiképp elhallgattatták, de legalábbis halkították a sztárpárosról pletykáló hangokat. A királyi klub új szerzeménye, David Beckham és neje több ízben együtt mutatkoztak Madrid különböző parkjaiban és turisztikai szempontból fontos helyein. Romantikus séta közben, összekarolva sétáltak fel-alá, mintegy jelezve, hogy béke, szeretet és harmónia jellemzi kapcsolatukat.

A Machester United volt sztárja, a frizuradivatot diktáló futballista a madridi Ritz Hotel Goya éttermében foglalt le egy orchideákal és gyertyákkal díszített különtermet. Az exkluzív vacsora egyik szemtanúja, a szálloda egyik alkalmazottja nyilatkozott a www.plus.es internetes portálnak: "Victoria el volt bűvölve. Mi mindannyian azt hittük, hogy születésnap vagy házassági évforduló van, de mindössze annyi történt, hogy David egy romantikus vacsorát szeretett volna eltölteni feleségével."

A többinél semmivel sem visszafogottabb spanyol bulvársajtó már arról cikkezett a napokban, hogy a szimpla barátságnál több van a szívek összetörésében nagy rutinnal rendelkező modell, Esther Canadas és az angol válogatott kapitánya közt.