Vágólapra másolva!
A világ egyik leghíresebb házaspárja vasárnap költözik ki a Santo Mauro szállodából, és akkor foglalja el új házát Madrid külvárosában. A spanyol Plus információi szerint a Las Encinas negyedben található kúria 7 millió euróba - 1,75 milliárd forintba - került.
Vágólapra másolva!

A Santo Mauro szálló számára rossz hír, hogy a Real Madrid játékosa és a volt Spice Girl elhagyja a őket: az elmúlt hónapokban 725 ezer euróval gazdagították a hotelt. David Beckham és családjának leendő otthona a Madridtól 13 kilométerre, a Las Encinas negyedben található, és gazdag növényzet, sűrű vegetáció takarja: a természetes, zöld környezet volt az énekesnő egyik kikötése. A kertben, a sok fenyő árnyékában található a nélkülözhetetlen medence, melyben kedvére pancsolhat a két csemete, Brooklyn és Romeo.

A fővároshoz közeli villa nyugodt és biztonságos környéken fekszik, és természetesen őrök egész serege fogja majd vigyázni - napi huszonnégy órában - a neves páros életét. A bejutáshoz két ellenőrzőponton is át kell haladni, így a meghitt családi idillre kíváncsi paparazzók munkája is nehezebbé válik. A biztonságra való törekvés tökéletesen érthető Beckamék esetében, ugyanis a közelmúltban kaptak veszélyes fenyegetéseket, és mindennapos volt a félelmük, hogy váltságdíj érdekében elrabolják gyermekeiket.