Vágólapra másolva!
A volt Spice Girl a spanyol boltosok nagy kedvencévé nőtte ki magát, így nagyon bánnák, ha otthagyná Madridot. A Santo Mauro luxusszállóban tizenegy hét alatt 725 ezer eurót, azaz körülbelül 181 millió forintot költött el, sokak által igencsak irigyelt hitelkártyája segítségével.
Vágólapra másolva!

A spanyol Plus információi szerint az énekesnő 30 ezer eurót költött több autója biztonságos őrzésére, és ennek tízszeresét fizette ki különféle szolgáltatásokra, mint ruhamosás vagy alapos testmasszázs, mely nélkül nemigen kezdődhetett a nap. A Romeo nevű kisfia születésnapi bulija sem volt szegényes, ingerszegény ünnepély, de férje, David Beckham is használta egy-két alkalommal a hitelkártyát: gyorsan csinált is egy 11 ezer eurós (2,4 millió forintos) italszámlát az exkluzív hotel bárjában, hol feltehetően a Real Madridban futballozó csapattársaival poharazgatott.

"Minden kétséget kizáróan Victoria a kedvenc vendégünk. Hozzá vagyunk szokva a híres, gazdag látogatókhoz, de ez valóban egy nagy öröm volt, hogy itt tudhattuk a szállóban. Mindig nagyon udvarias és barátságos volt, a vendégeknek és a szálloda alkalmazottainak is bőven osztogatta az autogramokat" - lelkendezett a Santo Mauro egyik alkalmazottja.

A nagy idillnek rövidesen vége, mivel a napok meg vannak számlálva: a híres páros átköltözik a madridi La Moraleja negyedbe, egy pazar kúriába.