Helikoptert is bevetettek a kunszentmiklósi rendőrök

Vágólapra másolva!
A kunszentmiklósi rendőrök helikopterből és több rendőrautóból felügyelték a hozzájuk tartozó településeket és tanyákat. A közlekedési szabályszegőkkel szemben is intézkedtek.
Vágólapra másolva!

A kunszentmiklósi rendőrök május 5-én 8 és 16 óra között fokozott ellenőrzést tartottak rendőrségi helikopterrel. A kapitányság területén lévő tanyás és erdős területeken dolgoztak azért, hogy nagyobb legyen a közbiztonság. Még bűnmegelőzési kiadványt is adtak az ott élőknek, amely hasznos információkat és tanácsokat tartalmaztak a vagyon- és áldozatvédelemre vonatkozóan.

Forrás: Police.hu

Az akcióban 8 rendőrautóval és egy helikopterrel 19 rendőr vett részt, polgárőrök is segítettek nekik.

Kunszentmiklós csatornás és Tass Duna-parti horgászható területeit is ellenőrizték, ahol az engedéllyel horgászók üdvözölték a helikopteres rendőröket. Ezen kívül akciójuk kiterjedt a közlekedők és a közlekedési szabályok betartásának ellenőrzésére, melynek során kiszűrték a részeg, és engedély nélkül vezető sofőröket. Az ellenőrzés során 74 sofőrrel szemben alkalmaztak alkoholszondát, és 18 emberrel szemben intézkedtek amiatt, mert nem használt biztonsági övet.