Négy súlyos baleset is történt szombaton

Vágólapra másolva!
Több súlyos autóbaleset is történt szombat délután, illetve este. A 4-es főúton egy halálos áldozata és több sérültje van egy karambolnak, Piliscsaba és Tinnye között pedig hatan sérültek meg. Este az M7-esen szalagkorlátnak ütközött egy autó, a vezetőjét életveszélyes állapotban vitték kórházba. 
Vágólapra másolva!

Szombaton az esti órákban baleset történt Hajdú-Bihar megyében, a 4-es számú főközlekedési úton - közölte a rendőrség ügyeletese. Egy tehergépkocsi és négy személygépkocsi ütközött össze az ebesi leágazásánál. Egy ember a helyszínen meghalt, három személyt súlyos, egyet könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba - mondta Nagy István, a hajdú-bihari mentőszolgálat ügyeletese. A 4-es főutat az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták, a forgalmat Hajdúszovát felé terelték el.

Hatan - négyen súlyosan, ketten könnyebben - sérültek meg abban a közúti balesetben, amely szombat este történt Piliscsaba és Tinnye között - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Beluzsárné Belicza Andrea. Egy kisbusz és egy terepjáró ütközött össze: a kisbusz az úton megcsúszott, áttért a menetiránnyal szembeni oldalra, ahol frontálisan ütközött a terepjáróval. A terepjáróban csak vezető tartózkodott, aki súlyosan megsérült a balesetben. A kisbusz vezetője súlyosan megsérült, két utasa súlyos, két másik utasa pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. A baleset helyszínén teljes útzár volt, az autókat visszaterelték a településekre. Négy mentőautó és egy mentőhelikopter érkezett a helyszínre.

Kiskunfélegyháza külterületén egy 27 éves férfi személygépkocsijával áttért a menetirány szerinti bal oldalra és elütött egy segédmotorkerékpárost szombat este. Az autót vezető férfitől vért vettek, mert felmerült a gyanú, hogy ittasan vezetett. A szabályosan közlekedő motorost, egy 21 éves férfit, a mentők csonttöréssekkel szállították a kecskeméti kórházba.

Baleset történt szombat este az M7-es autópályán is, egy ember életveszélyesen megsérült - tájékoztatta az MTI-t Gálik Viktória, az ORFK Rendészeti Biztonsági Szolgálat szóvivője. Elmondta, hogy egy Ford típusú személygépkocsi a bal pálya 14. kilométerszelvényénél a belső szalagkorlátnak ütközött. A gépkocsi vezetőjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a mentők kórházba.