Vágólapra másolva!
A Honda Racing sportigazgatója, Gil de Ferran elmondta, a japán gárda örül annak, hogy egykori tesztpilótája, Anthony Davidson a jövő évben versenyzési lehetőséget kap a Super Aguri jóvoltából.
Vágólapra másolva!

A mezőny tizenegyedik csapata szerdán erősítette meg, hogy a 2007-es idényt a Takuma Szato Anthony Davidson párossal kezdi majd meg, miután sikerült szerződést kötnie a brit versenyzővel, aki az elmúlt hat évben a Honda tartalékversenyzőjeként volt jelen a Forma-1-es megmérettetéseken.

A 27 éves sofőr még 2002-ben a Minardi színeiben debütált a királykategóriában, ám azóta mindössze három versenyen indult, mikor egy sérült pilótát kellett helyettesítenie.

"Az egész Honda Racing nevében gratulálni szeretnék Anthony-nak ahhoz, hogy a jövő évben a Super Aguri versenyzőjeként bizonyíthat a Forma-1-ben. Boldogok vagyunk, hogy végre sikerült elérnie célját, és megszerezte az oly régóta megérdemelt versenyzői pozíciót" - mondta de Ferran. "A csapatunknál eltöltött hat éve alatt Anthony bizonyította elszántságát, hűségét, és munkájával nagyban hozzájárult a gárda fejlődéséhez."

"Bár sajnáljuk, hogy elvesztettünk egy remek munkaerőt, sikerekben gazdag jövőt kívánunk neki, és boldogok vagyunk, hogy valahol továbbra is a Honda családban marad" - tette hozzá a szakember célozva ezzel arra, hogy a jövőben is a japánok látják majd el motorokkal Aguri Suzuki csapatát.