Csaba elemében van

Vágólapra másolva!
Csaba egyre jobban érzi magát a Villában. A Lovászfiúnak ugyan hiányzik a ménes, de Segal távozása után már nincs gondja a hangulattal. A Riportszobában titkos vágyairól is mesélt a VillaNővérnek.
Vágólapra másolva!

Anettel már tudunk beszélgetni. Kicsit jobb a helyzet. Pandorával is megbeszéltük a dolgokat. Javult a hangulat a Villában, amióta tizenhárman lettünk. Jobban összehangolódott a csapat.

Forrás: RTLKLUB

Négy kiválasztó jelre számítottam, mert az utóbbi időben igencsak megmondtam a lányoknak a bajomat. Nem kedveskedem velük. Ehhez a viselkedéshez keménynek kell lenni, mint a lópokróc, mert ugye ez nem egy selyemágynemű...

Van, aki nem szeret engem. Pandora például, de ezt nem is bánom, mert én sem szeretem őt. Ha valóban mérges, akkor is pont olyan, mintha csak játékról lenne szó. Nem tudom hova tenni Pandorát, lehet, hogy ő sem tudja hova tenni saját magát... Marcsikát kezdem nem kedvelni. Mindig ott van láb alatt, visong, ugrál. Engem ezzel falra lehet küldeni. Jennyvel kijövök, de néha felbosszant azzal, hogy olyan esetlen.

Nem veszem észre, hogy ideges lennék, de azért már jó lenne lóra ülni, meg egy kicsit elvonulni. A madarakat szoktam nézni, tetszik, ahogyan a varjúk jönnek-mennek. Beugranak ilyen kis képek a ménesről is, hogy most ott mi lehet. Nekem célom van azzal, hogy ide jelentkeztem. Össze kéne hoznom egy tanyát, de legalább az Ördögöt meg kellene vennem. Ő egy jó ló, vele könnyű versenyezni. A tanya közel van a méneshez is, három hektár, nyolcbokszos istálló, épületek - pont jó lenne nekem. Lenne 10-15 ló, néhány húsmarha, és akkor jöhetnének a turisták.

Forrás: RTLKLUB