Ágica naplójából

Vágólapra másolva!
Láthatóan a lányoknak jobban megy a naplóírás, a termetes füzetet gyakran barátnőként kezelik, neki "suttogják el" titkaikat. Az sem zavarja a Villa lányait, hogy ezeket a sorokat egy-két nap késéssel elolvashatják lakótársaik és a honlap szerkesztői is.
Vágólapra másolva!

Leóról: "A hangulatom egyik nap borongós, felhős, a másik nap derűs, napos. Leóval kapcsolatos dolgaim előtt is sokszor értetlenül állok. Sokszor úgy érzem, tényleg csak játszadozik velem, de van úgy, hogy tényleg látok a szemében valamit, ami bíztat. Nem tudom, nagyon bizonytalan vagyok. Szeretnék ebből a helyzetből kigyógyulni, de ez nem annyira egyszerű."

Forrás: RTLKLUB

Anyuról: "Anyukám mosolya itt van velem mindig és csak reménykedek benne, hogy semmi olyat nem teszek, ami neki csak egy picit is fájna! Ő a legfontosabb az életemben, belehalnék, ha csalódást okoznék neki."

A kiválasztásról: "Pandi barátnőm öt jelet kapott, ezáltal ő lett a kiszavazás "embere". Igazából nehéz leírnom, miért is szeretem ezt a lányt, de így van. Kevés, nagyon kevés embernél érzem azt az érzést, hogy a szemembe néz és egy szót sem szól, olvasok a szeméből. De mindent! Mindig tudom, hogy mi van vele, mikor szomorú, mikor bántja valami."