Szombat esti láz

Vágólapra másolva!
Beszélgetéssel, többszöri evéssel és nótázással telt a késő este a Villában. Ágica rosszkedvének már nyoma sem volt, mint ahogy Tommyboy sem rágódott azon, hogy Pandora, miért nem ismerte őt meg azon a bizonyos helyen.
Vágólapra másolva!

Szilvi hosszasan beszélgetett Pandorával, de nem sokat lehetett hallani belőle, mert Segal folyamatos üvöltve röhögése és Ágica isteni kacaja elnyomta a két lány halk suttogását. Mikor már kellőképpen elgémberedtek és megunták a meghitt, szombati esti csevegést, nekiindultak a kertnek.

Forrás: RTLKLUB

Itt olyan népdalokkal szórakoztatták magukat, mint a 'Káposzta, káposzta', 'Száz forintnak ötven a fele', 'Kislány a bugyira vigyázz' és a többi. Ehhez természetesen megfelelő koreográfia is járt, amit az eddig oly' szótlan Frenki prezentált a legtökéletesebben. A 'kettőt jobbra, kettőt balra' nagyon ment mindenkinek, ám amikor a 'Már mi nálunk babám' jött szokásba, Ágica, Szilvi és Pandora is belehúzott. A 'Piros lett a pipacs virága' kezdetű nótára vonult vissza a nappaliba a kis csapat, ahol természetesen nem hagyták abba az éneklést.

Forrás: RTLKLUB

Ennek leginkább Tommyboy örült, bár egyáltalán nem úgy nézett ki, mint aki nagyon el akarná kapni a ritmust. Vele ellentétben az eladólány és az aktmodell olyan show-műsort vágott le a konyhaasztalon, hogy a fiúk csak pislogni bírtak. Szétterpesztett lábakkal ültek az asztalon, ahol mellbedobással és hasonló gyakorlatokkal szórakoztatták a többi VillaLakót. Népdalokra.