Frenki aranyköpései

Vágólapra másolva!
Lakóink kora este menetrend szerint átöltöznek, rendbeszedik toalettjüket és várnak. Nem tudják, hogy legközelebb hétfőn érkezik új játékos a Villába. Biztos, ami biztos alapon, néhányan elhelyezkednek a kanapén és könnyed csevegésbe feledkeznek. Témáznak a vacsoráról, egy rudi ragaszkodásáról, s Frenki nyelvéről is.
Vágólapra másolva!

A csapat fél nyolc tájékában vad zuhanyzásba fog. Úgy hiszik, ma újabb lakó költözik a Villába. Miután ki-ki túl van az övkeresésen, a hajzselézésen, a testkrémezésen és egyebeken, néhányan elhelyezkednek a kanapén.

A sajtos-tejfölös tésztát feszegetik. Szilvi megpróbál hatni a többiekre - Segal kedvéért - és elhinti, hogy főzne egy kis vacsorát. Makrancos Ágica reagál: "Figyeljetek má' van egy csomó kaja. Van bundáskenyér is." Majd körszakáll dörmögő hangján azért csak megbeszéli a szőke eladólánnyal, hogy kellene az a bizonyos vacsora.

Forrás: RTLKLUB

Frenki is reagál a hallottakra: "Na, kimegyek cigizni!" Később még megjegyzi: "Ez a rudi olyan hálás, ragaszkodó típus!" Hogy teherfuvarozó lakónk mire gondolt, azt még szerelme sem tudná megmondani, de tény, hogy jót játszik a tükör előtt. Na, nem a rudival.

Forrás: RTLKLUB

A mélylélektani beszélgetésekből kiderül, hogy Ágica Macikája egy volt pasija, és a lány sok mindent elrontott. Kis idő elteltével pedig arra is fény derül, hogy Frenki a cigarettázás után olyan mélyre dugja ízlelőszervét szerelme szájába, hogy az felkiált: "B....eg, a végbelemből kell kihúzni a nyelvedet!" A fiú ezután sokáig csendben van, megvacsorázik, majd újra rágyújt, és halkan megjegyzi: "Mennyi szemét van! Pedig csak hatan vagyunk bent!"