Azt mondták kávézni mennek, pedig valójában Disneylandbe szöktek

Disneyland, Kalifornia
Disneyland Kaliforniában
Vágólapra másolva!
Egy amerikai asszony a közösségi média platformján mesélte követőinek, hogy barátnőjével azt mondták férjeiknek, hogy csak kávézni mennek a Starbucks-ba, helyette azonban Disneyland-be repültek. 
Vágólapra másolva!

Ashley Pereira a TikTok-on mesélte el követőinek legutóbbi felejthetetlen élményét.

@ashleyepereira Starbucks just tastes better at Disneyland #starbucks#disneyland#californiaadventure#disneyadults#disneywife#bestfriends#partnerincrime#disney♬ Pop Smoke candy shop - EZD

A történet szerint egyik nap ő és a barátnője azt mondták férjeiknek, hogy elmennek kettesben kávézni a Starbucks-ba.

Ahelyett azonban, hogy a közeli kávézóba ültek volna be, a kaliforniai Disneyland-be repültek kedvenc jeges italukért.

A vicces csínyt Pereira több rövid klipben is megörökítette, először a repülőgépük ablakát filmezte le, hozzá pedig az alábbi megjegyzést fűzte:

Majd a videóban a Disneyland-i kávézó is felbukkan egy pillanatra. Ezután a barátnők lefilmezték magukat, ahogy összecsörgetik műanyag poharaikat a Pixar-franchise Verdák című filmjéből ismert "Happy Haul-o-ween" felirat előtt. A képaláírás szerint pedig "A Starbucks kávé egyszerűen jobb ízű Disneylandben".

Disneyland Kaliforniában Forrás: Wikipedia

A nők a kiruccanásuk alatt több játékra is felültek, és több ételt is kipróbáltak, köztük a hagyományos Mickey egér témájú ételeket és több szezonális finomságot Halloween alkalmából. Hazatérve Pereira azt mesélte, hogy ez volt élete legkalandosabb gyerekmentes napja.

Forrás: Daily Star