Elbújt egy nő a szék alá a repülő első osztályán, pedig csak a turista osztályra volt jegye

American Airlines
Képünk illusztráció
Vágólapra másolva!
Leszállítottak két utast az American Airlines egyik járatáról, miután egy nő elbújt a társa széke alá a repülő első osztályán. Állítólag nézőket akartak gyűjteni a YouTube-csatornájukra.
Vágólapra másolva!

Az American Airlines gépe Dallasból Miamiba indult volna, és már eleve késésben volt, amikor egy incidens akadályozta meg a felszállást. Egy nő átment a turista osztályról az első osztályra egy társához, aztán elbújt a széke alá. Egy szemtanú beszámolója szerint

ezt azért tették, hogy nézőket gyűjtsenek a YouTube-csatornájukra.

Még az indulás előtt lebuktak, miután a személyzetnek feltűnt, hogy hiányzik valaki a turista osztályról. Az utastársai elmondták, hogy átment az első osztályra, amikor pedig a hangos bemondón megkérték, hogy menjen vissza, előtápászkodott a búvóhelyéről.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/Marc Serota

Ekkorra azonban a kapitány úgy döntött, hogy visszafordul a betonról és leszállíttatja a két utast, mert biztonsági kockázatot jelentenek. Többen szidalmazták a nőt a további késés miatt, ő viszont levette az maszkját, és

azt kiabálta, hogy nem tisztelik őt, semmi rosszat nem csinált, sok pénzt fizetett a jegyéért, és a gyereke otthon várja őt.

Végül a rendőröknek kellett beavatkozni, akik leszállították a két utast. Időközben egy másik utas is elkezdte a személyzetet bírálni a késés miatt, ezért a rendőrök őt is lekísérték a fedélzetről – írja a Fox News. A gép ezután majdnem háromórás késéssel indult el.