Szörnyű körülmények között él egy józsefvárosi család, patkányok másznak ki a falból - videó

Vágólapra másolva!
Borzasztó körülmények között él egy család egy nyolcadik kerületi önkormányzati lakásban. Patkányok másznak ki a falból, a zuhanyzótálca alól. Egy egyedülálló anya neveli a két gyerekét ebben az otthonban, az önkormányzat munkatársaitól már többször próbált segítséget kérni. Mint mondta, ők úgy fogalmaztak, csak képzelődik.
Vágólapra másolva!

Patkányok vájta lyukak, purhabbal toldozott fal, felületesen betett zuhanyzótálca. Brutális állapotok uralkodnak ebben a józsefvárosi önkormányzati bérlakásban

 - így kezdte riportját a HírTV, ami egy egyedülálló anyáról és annak kálváriájáról szól. 

A nő két gyerekét próbálja nevelni a lakásban, melynek falából, de még a zuhanytálca alól is másznak ki a rágcsálók.

Az önkormányzat emberei többször küldtek ki szakértőket a helyszínre, de nem oldották meg a problémát. Az édesanya azt mondta, nemcsak a bútoraikat, ruháikat és ételeiket teszik tönkre a rágcsálók, de a lányában is kárt okoztak.

A köztisztasági helyzet az tragikus

- ezt már Sára Botond, a Fidesz-KDNP VIII. kerületi polgármesterjelöltje mondta. Úgy fogalmazott, mocsok és kosz uralkodik a kerületben, amióta a baloldal vezeti a városrészt.

Őket egyáltalán nem érdeklik a rászorulók, nem érdeklik a bérlakásban élők. 

"Ez a problémabejelentésre történő reakció is egyébként ezt igazolja. Hanem egy dolog érdekli őket, hogy a hatalomban maradjanak és megőrizzék a hatalmat, mert egy szűk saját rétegnek akarnak kedvezni és azoknak építik ezt a várost" - magyarázta.

Kiemelte, 

a kerület lakói rengeteget panaszkodnak a közbiztonságra, este nem mernek kimenni az utcára és a gyerekeiket sem merik elengedni.