Vágólapra másolva!
Az idősebb férfiak jobb szeretők és kevesebb impotencia-problémával küzdenek, mint fiatalabb társaik - hangzott el a meglepő kijelentés egy Nagy-Britanniában megrendezett pszichológiai konferencián.
Vágólapra másolva!

Dr. Lorraine Boule (Sheffield University) a Reuters szerint azt is közölte hallgatósággal, hogy a férfi klimax nem más, mint egy olyan mítosz, amelyet a gyógyszergyárak táplálnak, hogy el tudják adni termékeiket.

Mivel a férfiak a kor előrehaladtával egyre tapasztaltabbak lesznek a szexben, hosszabb az erekciójuk, az orgazmusuk, s jobban képesek kielégíteni partnerüket is - mondta Boule, hozzátéve, hogy a szexuális aktivitás csökkenhet ugyan a korral, a minőség azonban javul.

Boule következtetései 185 harminc és hatvan év közötti házasember vizsgálatára alapulnak. A kutató szerint a 46 év alattiak 22%-a, míg a 46 év felettieknek csak 16%-a küzdött erekciós problémákkal.

Boule alaposan leszedte a keresztvizet a gyógyszergyárakról, azzal vádolva őket, hogy a férfi menopauzát ők maguk találták ki és terjesztik, sokmilliós piacot teremtve impotenciaellenes gyógyszereiknek.