Sean Penn váratlan dolgot mondott Matthew Perry haláláról

EXCLUSIVE: Sean Penn and New Girlfriend Olga Korotyayeva head to Times Square in New York City. Exclusive Sean Penn Olga Korotyayeva Couple Couple PAPARAZZI 07/22/2023 EXCLUSIVE: Sean Penn and New Girlfriend Olga Korotyayeva head to Times Square in New Yo
07/22/2023 EXCLUSIVE: Sean Penn and New Girlfriend Olga Korotyayeva head to Times Square in New York City. The 62 year old actor and his 43 year old actress girlfriend kept close holding hands as they strolled the streets with Olga wearing a black top with a short black skirt under a white blazer and black heels [email protected] Please byline:TheImageDirect.com *EXCLUSIVE PLEASE EMAIL [email protected] FOR FEES BEFORE USE
Vágólapra másolva!
54 évesen halt meg a Jóbarátok színésze, Penn szerint sajnos ebben nem volt semmi meglepő.
Vágólapra másolva!

Sean Penn egy interjúban nagyon tehetséges srácnak nevezte Perryt. "Nem mondhatom, hogy nagyon ismertem volna, de azt igen, hogy nagyon kedveltem" - mondta róla. A Jóbarátok sztárjának halála előtt nem sokkal összefutottak az egyik Los Angeles-i repülőtéren, akkor Penn dicsérte Perry könyvét.

Sean Penn Forrás: TheImageDirect.com/Byline: TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Sean Penn bevallotta, hogy a könyvet valójában nem is olvasta, de látott vele több intejút, ahol az életéről és a kötetről beszélt. Szerinte Perry szembenézett zaklatott, drogos múltjával, intelligensen és bátran nyúlt a témához és "nagylelkűen felajánlotta a tapasztalatait az embereknek, hogy segítsen nekik."

Matthew Perry Forrás: Getty Images via AFP/Theo Wargo

Penn szerint tragikus, hogy 54 évesen meghalt, de a hír nem érte teljesen váratlanul. "Nem mondhatom, hogy szörnyen meglepődtem... Nem tudom, mi van a halottkém jelentésében, meg minden, de azt tudom, hogy az évek során rengeteg kárt tett a szerveiben" -magyarázta, hozzátéve, hogy Perry nagyon sok örömet szerzett sokaknak fiatalabb éveiben.

Visszaesett a halála előtt?

Mint korábban írtuk, tragikus hirtelenséggel halt meg Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja, akire asszitense talált rá eszméletlen állapotban a Los Angeles-i otthonában lévő jakuzziban. A színész halála nagyon megrázta kollégáit, akikkel tíz évig dolgozott együtt a népszerű sorozatban, sokáig csendben gyászolták. Pár napja kiderült, hogy a közös nyilatkozatukon, a megható bejegyzéseiken túl még készülnek egy megemlékezésre, hogy méltó módon búcsúzzanak barátjuktól.

Matthew Perry volt barátnője úgy gondolja, hogy a színész visszaesett a halála előtt, azaz újra kábítószerekhez nyúlt. Mint ismert, a színész a tragédia előtt egy közösségi média posztban a "Mattman" alteregóját használta, ami a nő szerint egyértelmű jele annak, hogy a férfi "be lehetett tépve".

Ez a becenév állítólag egy figyelmeztetés volt,

amit Perry állítólag akkor használt, amikor nem volt józan. A nő szerint más jelei is voltak annak, hogy újra problémái vannak, de arra mindig ügyelt, hogy ne legyenek szanaszét dobálva a házában gyógyszeres dobozok. Erről itt olvashat hosszabban.