Senki nem gondolta volna, hogy így búcsúzik el Courteney Cox Matthew Perrytől

Jóbarátok, Monica és Chandler, Courteney Cox és Matthew Perry
Vágólapra másolva!
Sokáig hallgattak a Jóbarátok sztárjai Matthew Perry hallála után, most legjobb barátja után sorozatbéli felesége, Courteney Cox is elbúcsúzott a színésztől.
Vágólapra másolva!

Sokáig hallgattak a Jóbarátok sztárjai, majd egy közös nyilatkozatban búcsúztak el Matthew Perrytől, aki októberben halt meg Los Angeles-i otthonában.

A sorozatban Joey-t alakító Matt LeBlanc után most felesége, Courteney Cox írt búcsúüzenetet.

Annyira hálás vagyok minden pillanatért, amit veled tölthettem, Matty, minden nap hiányzol - üzente az Instagram-oldalán a színésznő.

„Aki olyan szorosan dolgozik együtt valakivel, mint én Matthew-val, ezernyi olyan pillanatot él át, amiről úgy érzi, bárcsak megoszthatná vele. Most itt van az egyik kedvencem" - írta ahhoz a videóhoz a színésznő, amit megosztott az oldalán.

„Egy kis háttérsztori: Chandler és Monica egyéjszakás kalandot terveztek Londonban, ám a közönség reakciója miatt ez lett a szerelmi történetük kezdete. Ebben a jelenetben, mielőtt elkezdtük volna forgatni, súgott nekem valami vicceset" - árulta el a színésznő, aki így zárta a megemlékezését: "Gyakran csinált ilyesmit. Vicces volt és kedves."