Lisa Kudrow és David Schwimmer is elbúcsúzott Matthew Perrytől - képek

Matthew Perry élete képekben, galéria, 2023
Cast members from "Friends," which won Outstanding Comedy, series pose for photogarpher at the 54th Annual Emmy Awards at the Shrine Auditorium in Los Angeles 22 September 2002. From L to R are David Schwimmer, Lisa Kudrow, Mathew Perry, Courtney Cox Arquette, Jennifer Aniston and Matt LeBlanc. AFP PHOTO Lee CELANO (Photo by LEE CELANO / AFP)
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, október 28-án váratlanul meghalt otthonában Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja. Az 54 éves színész halála sokkolta a világot, hozzátartozóit és egykori kollégáit, akikkel nagyon közel álltak egymáshoz. A Jóbarátok színészei azóta sem szólaltak meg az esetről a közösségi oldalaikon, de a napokban Matt LeBlanc után sorban búcsúztatták barátjukat, végül Lisa Kudrow és David Schwimmer is megszólaltak a közösségi oldalaikon.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok színészei is elbúcsúztak kollégájuktól és barátjuktól, akik eddig hallgattak a történtekről. Matthew Perry halálát követően mindenki feszülten várta, hogy vajon mikor szólalnak meg a színésztársai, de ők egy közös nyilatkozatot adtak ki pár nap múlva, ami a sajtóban jelent meg.

Már majdnem egy hónap telt el Perry halála után, Matt LeBlanc a napokban törte meg a csendet közösségi oldalán, őt követte Courteney Cox, majd Jennifer Aniston. Már csak David Schwimmer és Lisa Kudrow hallgatott, de most ők is elbúcsúztak barátjuktól.

Lisa Kudrow egy közös képpel mondott köszönetet Matthew Perrynek, a régi szép emlékeket felidézve bejegyzésében.

Köszönöm, hogy úgy megnevettettél valamivel, amit mondtál, hogy az izmaim megfájdultak, és a könnyeim MINDEN NAP csorogtak az arcomon. Köszönöm, hogy nyitott voltál erre a hatoldalú kapcsolatra, ami sok kompromisszumot igényelt. És még több "beszélgetést". Köszönöm, hogy akkor is megjelentél a munkahelyeden, amikor nem voltál jól, aztán mégis briliáns voltál. Köszönöm a legjobb 10 évet, amit egy ember kaphat. Köszönöm, hogy bíztál bennem. Köszönöm, hogy mindent megtanultam a KEGYELEMRŐL és a SZERETETRŐL azáltal, hogy megismertelek. Köszönöm az időt, amit veled tölthettem, Matthew" - írta a közös fotó mellett Lisa Kudrow, aki nem győzött köszönetet mondani barátjának és kollégájának az elmúlt évekért.

Majd David Schwimmer is egy hasonló bejegyzésben búcsúztatta barátját és kollégáját, így hivatalosan is mind elköszöntek Matthew Perrytől.

A cikk folytatásáért lapozzon!