Vadonatúj, százmillió forintot érő luxusautójával dicsekszik L.L. Junior - képek

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
A nemrég elvált rappert úgy tűnik, hogy nem viselte meg a válás anyagilag, ugyanis folytatja a fényűző, luxus életvitelét, amihez már nem volt elegendő számára a 15 milliós Bentley-je, amit egykor az álomautójaként emlegetett. Elég magasra rakta most a mércét, ugyanis egy jelenleg százmillió forintot érő luxusautót vett, amiről több fotót is mutatott. Bár történt egy kis incidens is az új autóval, de őt ez egyáltalán nem zavarja, ha dicsekednie kell a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

L.L. Junior mindenben imádja a fényűzést, elég megnézni a törökbálinti luxusottonát, vagy eddig használt autóit. A rapper szeret dicsekedni a drága holmikkal, ezért most sem állta meg, hogy ne ontsa a képeket vadonatúj luxusautójáról.

A zenész egy nagyobb ház árával megegyező értékű Rolls-Royce-t vásárolt, melyen egyelőre szlovák rendszám van, a jelenlegi ára nagyjából százmillió forint körül mozog, használtan akár 50-70 millióért is hozzá lehet jutni.

L.L. Junior nagyon boldog, hogy megengedhette magának a luxusautót, bár egy fontos tényezővel nem számolt, ugyanis az autó sokkal nagyobb, mint a régi Bentley, így csak keresztbe fér be a garázsba.

- írta a lapozható galéria mellé L.L. Junior a közösségi oldalán.