Idegesen üzent a színésznő a Matthew Perry haláláról terjengő pletykák miatt

2019 Lifetime Summer Luau USA United States America California CA LA West Coast Los Angeles County Hollywood Beverly Hills BH Westwood Carpet Arts Culture Editorial Attending Celebrities Posing 2019 Photography Image Photograph People Lifetime Luau W West
WESTWOOD, LOS ANGELES, CA, USA - MAY 20: Actress Alyssa Milano arrives at the 2019 Lifetime Summer Luau held at the W Los Angeles - West Beverly Hills on May 20, 2019 in Westwood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, múlt hét szombaton tragikus hirtelenséggel meghalt Matthew Perry, akinek halálhírére még csak ma reagáltak a Jóbarátok sztárjai, olyan sokkos állapotba kerültek a történtek miatt. Az elmúlt napokban azonban rengeteg kolléga, ismerős, barát vett búcsút az 54 éves színésztől a közösségi médián keresztül is, közöttük Alyssa Milano színésznő is, akivel korábban együtt is dolgozott. A színésznő azóta újra üzent, ugyanis nehezen viseli, hogy rosszindulatú pletykákat terjesztenek Perry halálával kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

A napokban reagált a Bűbájos boszorkák egykori sztárja, Alyssa Milano is Matthew Perry halálhírére, akivel 1988-ban dolgozott együtt a Ki szeret a végén című televíziós tinifilmben. A színésznő egy közös jelenetüket tette közzé a filmből, amihez egy szívhez szóló üzenetet írt arról, ő milyennek látta a színészt.

Matty, emlékszel, amikor bingózni jártunk a völgyben lévő templomba? Úgy nevettettél meg, hogy az már fájt, olyan sírva nevetősen. Sírtam a nevetéstől. Részvétem mindenkinek, aki szerette őt - emlékezett vissza egy korábbi bejegyzében Alyssa Milano.

Ezért nem is meglepő, hogy mélyen érinti őt az, hogy egyesek gúnyt űznek Perry halálából, vagy folyton felemlegetik a színész nehéz éveit, amikor a drogokkal és az alkohollal küzdött, szerinte ez méltatlan és tiszteletlen egy haláleset kapcsán, ezért újabb bejegyzésben kér mindenkit, hogy hagyják abba a találgatást és a színész emlékének bemocskolását.

Nem az számít, hogy hogyan halt meg. Az számít, hogyan élt" - írta bejegyzésében a színésznő, aki szeretné, ha mindenki úgy emlékezne a színészre, ahogyan ő és szerettei is, a poszt alatt rengeteg támogató hozzászólás érkezett az üzenetére.