Kik lesznek idén a Dancing with the Stars zsűritagjai?

Dancing With The Stars, TV2, műsor, tánc, show, verseny, Dancing with the Stars 3. évadának november 12-i, 6. élő show, 2022.11.12., zsűri
Vágólapra másolva!
Egy hét múlva indul a TV2 egyik legsikeresebb műsora, de még mindig titok, hogy kik ülnek majd a zsűriben.
Vágólapra másolva!

Egy hét múlva indul a Dancing with the Stars műsora, amelyben ismert sztárok és profi táncművész párjaik mérik össze tudásukat a parketten. Azt azonban még mindig nagy titkolózás övezi, kik értékelik majd a produkciókat. Tavaly Ördög Nóra, a TV2 műsorvezetője – egyedüliként az első évadtól kezdve -, Szente Vajk, Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, Juronics Tamás, Kossuth-díjas magyar táncművész, koreográfus és Bereczki Zoltán, EMeRTon-díjas magyar színész, énekes kritizálta és pontozta a táncokat.

A Dancing With The Stars tavalyi zsűrije Fotó: Polyák Attila - Origo

Bereczki Zoltán idén más szakmai elfoglaltságai miatt nem vesz részt a műsorban. Felmerül a kérdés: kivel pótolja a TV2 szuperprodukciója a kiesett zsűritagot? A Blikk információi szerint senkivel: a héten a három tavalyi taggal, azaz Ördög Nórával, Szente Vajkkal és Juronics Tamással forgatták le a műsor egyik promóciós videóját.

Bár nálunk erre még nem volt példa, a show nemzetközi verzióiban igen, például a mostani amerikai évadban is hárman zsűrizik a produkciókat" – magyarázta egy bennfentes.

Gabriela Spanic vendégként zsűrizett Fotó: Csudai Sándor - Origo

A lap szerint az nem zárható ki, hogy a korábbi évadokhoz hasonlóan, egy-egy alkalommal vendég zsűritag egészíti ki a Ördög Nóráék csapatát: Gabriela Spanic és Facundo Arana is ült már a zsűriben.