Húsz perc után tudták, hogy nincs esély, mehetnek haza az Ázsia Expresszből

Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
Mindenki azt gondolta, hogy a két kis húsgombóc majd biztos éhezni fog - mondta Völgyi Zsuzsi, de pont az étellel volt a legkevesebb baj. 
Vágólapra másolva!

Véget ért az első hét az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című realityben, lezajlott az első hajsza is. Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi, Sipos F. Tamás és Sipos F. Dani, valamint a többiek szavazatai alapján Nagy Alekosz és Varsányi Réka párosa indult az embert próbáló, egész napos versenyre, amelyet végül Alekoszék nyertek – Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi pedig kiestek a műsorból, indulhattak haza Mexikóból. Itt nézhet sok videót az izgalmas napról.

Megvan az Ázsia Expressz első két kiesője TV2

"Az első húsz perc után tudtuk, hogy hajszázni fogunk. Szóval bőven benne volt a pakliban, hogy mi esünk ki elsőként. Mi egyébként az út előtt megbeszéltük, hogy ha az egyikünk elfárad és nem bírja tovább, akkor a másiknak azt igenis el kell fogadnia. Ugyanakkor azt mi megbeszéltük, hogy ha a másik azt érzi, hogy van még benne erő és szufla és menni, csinálni akarja, akkor összeszedjük magunkat és húzzuk egymást" – mondta Völgyi Zsuzsi a pénteki adás utáni Ázsia Expressz Kibeszélőben.

"Nekünk még a kaja is a legutolsó dolog volt. Mindenki azt gondolta, hogy a két kis húsgombóc majd biztos éhezni fog, de pont a kaja nem hiányzott" - magyarázta.

"Ilyen hosszú hajszára nem számítottunk. Tizennégy óra volt nekünk... Ismét a stoppolásnál csúsztunk el, de nagyon. Nem vett fel minket senki, de tényleg. Minden hiábavaló volt, még a terhes pocak is.

Azt egyébként sajnáltuk, hogy számunkra a verseny véget ért és nem tudunk tovább menni a többiekkel. Nagyon jól esett azt látni, hogy mindenki minket várt vissza. Viszont úgy jöttünk haza, hogy a mi barátságunk tényleg törhetetlen és jöhet bármi, mindent kibír" - tette hozzá a Romantic énekesnője.