Megszólalt válásáról Joe Jonas

Met Gála 2022, Met Gala
NEW YORK, NEW YORK - MAY 02: (Exclusive Coverage) Joe Jonas and Sophie Turner arrive at The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" at The Metropolitan Museum of Art on May 02, 2022 in New York City. (Photo by Kevin Mazur/MG22/Getty Images for The Met Museum/Vogue )
Vágólapra másolva!
Nemrég beszámoltunk róla, négy év után válik a Jonas Brothers énekese és a Trónok harca színésznője. Kiderült, a házasságuk helyrehozhatatlanul megromlott. A gyerekek jelenleg nagyrészt az apjukkal élnek, de a felek megosztott szülői felügyeletet vállalnak. Most megszólalt az énekes, ugyanis megelégelte, hogy miket beszélnek a háta mögött. 
Vágólapra másolva!

Közös közleményükben azt írták, négy csodálatos év után elválnak. Joe Jonas és Sophie Turner úgy fogalmaztak, sokan gondolnak sokfélét a miértekről, ők viszont csak annyit mondanak: ez egy közös döntés. Annak ellenére, hogy azt kérték, ne kérdezzék őket az okokról, éppen Joe Jonas szólalt meg a válásával kapcsolatban, amit a Blikk szúrt ki.

Csak azt szeretném mondani, hacsak nem az én számból hallatok valamint, ne higgyétek el. Köszönöm mindenkinek a szeretet és a támogatást. Én is a családom szeretünk titeket" – mondta az énekes.