Kiderült, mikor megy férjhez Balázs Andi

Csináljuk a fesztivált 2022, Balázs Andi
Vágólapra másolva!
Az elmúlt húsz év alatt elég sokszor megkapta a kérdés Balázs Andi, hogy mégis mikor megy hozzá párjához, Gáborhoz. Időnként újra felmerül benne és környezetében is, hiszen olyan régóta boldogok együtt, bár nekik is voltak nehézségeik. Most újra előjött az esküvő téma, Balázs Andi hosszú idő után konkrét választ adott a kérdésre.
Vágólapra másolva!

A Csináljuk a Fesztivált! zsűritagjaként is ismert színésznőt kitartóan ostromolja a kérdéssel szerelme, Gábor, aki az elmúlt évek alatt már háromszor is megkérte a kezét. Ő persze igent mondott, de a nagy napra még nem kerítettek eddig sort. Balázs Andi folyton meg is kapja a kérdést, hogy mikor lesz és eddig miért nem.

A huszadik évfordulójukra tervezték a nagy napot, majdnem meg is valósult, de a színésznő édesapja abban az időszakban halt meg, így a gyász beárnyékolta volna a boldogságukat, ezért tovább halasztották a dátumot. Balázs Andi most elárulta, mit tervez a továbbiakban.

- válaszolta sejtelmesen Balázs Andi, aki az Instagram-oldalán egy kérdezz-felelekben reagált az egyik követője kérdésére.

Balázs Andi húsz éve él együtt párjával, még nem házasodtak össze Forrás: MTVA