Sokkoló fotókon Katie Holmes: csontsoványra fogyva, egy szál melltartóban ment utcára

Katie Holmes félmeztelenül hódít
Vágólapra másolva!
A kétezres évek egyik legnépszerűbb színésznője volt Katie Holmes, aki tinédzserként vált ismertté a Dawson és a haverok című sorozatban. Karrierje igazán 2005-ben indult be, rengeteg filmszerepet ajánlottak számára akkoriban, de találkozott Tom Cruise-zal, akivel nagyon gyorsan alakult a kapcsolatuk. A sztárpár szinte azonnal össze is házasodott és gyerekük is hamarosan megszületett. A 44 éves Holmes már csak árnyéka egykori önmagának, teljesen szétesett válásukat követően, nemrég csontsoványra fogyva, slamposan mászkált az utcán.
Vágólapra másolva!

Beleöregedett az elmúlt idők nehézségeibe Katie Holmes, aki a kétezres évek egyik leggyönyörűbb fiatal színésznője volt. Ma már szinte rá sem ismerni, nagyon lefogyott, nem ad magára, és szemmel láthatólag nagyon gondterhelt.

Valószínűleg sosem tudja túltenni magát Tom Cruise-on, aki teljesen magára hagyta őt és kislányukat, mert fontosabb volt számára a szcientológia. Így a

válásukat is a színész mániákus hite okozta, mivel a színésznő nagyon féltette kislányukat

attól, hogy apja egyszer elrabolja őt és átadja a szcientológiai egyházba.

Katie Holmes, ahogy a közönség megismerhette a Dawson és a haverok című sorozatban. A képen sorozatbeli partnerével, Joshua Jacksonnal látható Forrás: Getty Images/Columbia Tristar

Katie Holmes azóta már megbánhatta, hogy olyan gyorsan vágott bele a házasságba Cruise-zal, hiszen nemsokkal előtte bontotta fel jegyességét Chris Klein színésszel, akivel öt évig élt együtt.

Holmes 2005-ben ismerte meg Tom Cruise-t, aki két hónappal később már meg is kérte a tőle 17 évvel fiatalabb színésznő kezét, aki boldogan igent mondott.

Sokszor hangoztatták, hogy különleges kötelék van közöttük, de úgy látszik ez sem volt elég ahhoz, hogy egy család maradjanak, pedig álomszerűen indult a kapcsolatuk.

Katie Holmes karrierje kezdetén, nagyon sikeres volt a kétezres években Forrás: WB

Már 2006-ban, megismerkedésüket követően egy évvel megszületett kislányuk, Suri Cruise, majd még ebben az évben összeházasodtak Olaszországban. Katie Holmes rajongott férjéért, hiszen úgy fogalmazott korábban a Vouge magazinnak, hogy minden kislány álma az, ami vele történik, hiszen hozzá megy Tom Cruise-hoz. Mára annyira elmérgesedett közöttük a helyzet, hogy egyáltalán nem is tartják a kapcsolatot, Cruise a kislányával sem találkozott évek óta.

Katie Holmes és Tom Cruise egy éven belül összeházasodtak, kislányuk születését követően, Olaszországban Forrás: Getty Images/Robert Evans

A házaspár 2012-ig, majdnem hat évig élt együtt, úgy tűnt, hogy egy nagyon boldog család, sőt, sokan már a második gyerek érkezéséről pletykáltak, amikor Katie Holmes beadta a válókeresetet. A válás is olyan drámaira sikerült, mint a házasságuk kezdete, ugyanis sok vita volt a kislány felügyeleti joga miatt a bíróságon, ezzel sokáig témát szolgáltattak a bulvársajtónak.

Esküvőjükön már kislányuk is velük lehetett. Katie Holmes rajong a kis Suriért, születése után csak gyerekét ölelve lehetett őt látni Forrás: AFP/Giulio Napolitano

A Katie Holmesról készült drámai fotókért lapozzon, a cikk folytatódik!