Brutális jelenetek: összeverte egymást két család a vidámparkban

2022 Disney Dreamers Academy GettyImageRank2 Color Image arts culture and entertainment Horizontal
LAKE BUENA VISTA, FLORIDA - MARCH 03: Mickey Mouse waves to fans during a parade at Walt Disney World Resort on March 03, 2022 in Lake Buena Vista, Florida. Julio Aguilar/Getty Images for Disney Dreamers Academy/AFP (Photo by Julio Aguilar / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Nagy verekedés tört ki a floridai Disney Worldben, amikor az egyik család nem volt hajlandó arrébb menni, hogy a másik fotót készíthessen egy tábla közelében.
Vágólapra másolva!

A Disney World nem csak a felszabadult szórakozás, móka és kacagás helyszíne: május 15-én véres verekedés tört ki két család közt, egészen banális ok miatt. Az Orange megyei rendőrség a sajtó megkeresésére közölte, hogy a konfliktus abból adódott, hogy az egyik család a tábla előtt állt, amikor egy másik család fotót akart készíteni.

Itt még nem volt nagy baj Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Julio Aguilar

Amikor az újonnan érkező család állítólag megkérte a másik családot, hogy menjenek arrébb, ők nem volt hajlandók - ekkor az egyik férfi állítólag arcon ütötte a másik család egy másik tagját, amiből hatalmas verekedés lett.

A rendőrség szerint egy személynek orvosi ellátásra szorult, de nem akart feljelentése tenni. Két másik személyt a biztonságiak kivezettek a vidámparkból. Mint a videón is látható, nők és férfiak is verték egymást, míg mások vígan videóztak.