Már zajlik L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga tárgyalása, folytatódik a botrányos válás

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Szerda délelőtt megkezdődött a második tárgyalás Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior ügyében.
Vágólapra másolva!

A Bors beszámolója szerint az Érdi Járásbíróságon néhány perccel a kiírt időpont előtt először az énekes, majd felesége érkezett meg. Az előzetes információk alapján a tárgyalás egy pontján megérkezik majd az énekes volt felesége, Hopp Csilla is, aki a tanúk padján azt igyekszik bebizonyítani, hogy L.L. Junior jó édesapa, így a bíróság nála helyezheti el közös kislányukat, Lilit.

Forrás: L.L. Junior Instagram

A felperes, azaz Kinga tavaly év végén döntött úgy, hogy szeretné felbontani az énekessel kötött házasságát. Az első tárgyalásra januárban került volna sor, azonban akkor a házaspár úgy gondolta, az ügyvédeik segítségével megpróbálnak békés úton, peren kívül megegyezni. Az ülés nem úgy sült el, ahogyan azt elképzelték, ezért kitűzték a következő tárgyalás, melyre márciusban került sor.

Bár addig nem volt kérdés, hogy az édesanyja kapja a gyermekfelügyeletet, ezen a ponton mégis már nem csak a vagyonmegosztás, hanem a gyermekelhelyezés részletei is kérdésessé váltak.

L.L. Junior akkor nem jelent meg, mivel éppen a Dominikai-Köztársaságban tartózkodott,

azonban benyújtott egy kérelmet, miszerint szeretné, ha a hétköznapokon nála helyeznék el közös kislányukat, Lilit, míg a hétvégéket édesanyjával töltené.