Megmutatta sokkal fiatalabb barátját Kiszel Tünde

news, Meztelen terhes fotót posztolt Kiszel Tünde - Így nézett ki Donatellával a pocakjában a naptárdíva
Vágólapra másolva!
Kiszel Tünde újra sokkolta követőit azzal, hogy egy nála sokkal fiatalabb férfivel vállalta fel kapcsolatát. Túl sokat nem árult el még a szerelmükről, azonban az első közös képeiket az ünnepek alatt tette közzé. Nem az első eset, hogy nagy lenne a korkülönbség Kiszel és párja között.
Vágólapra másolva!

Kiszel Tünde újabb fiatal férfit szemelt ki magának, aki első ránézésre a naptárdíva lányával lehet egykorú. Mindenesetre nagyon feltűnő közöttük a különbség, hiszen Kiszel már elmúlt 63 éves, a férfi maximum a harmincas évei elején járhat. Korábban augusztusban nyilatkozott magánéletéről, akkor annyit mondott, hogy elrabolták a szívét és párja üzletemberként dolgozik.

Azóta sem beszélt a kapcsolatról és arról sem, hogy ki lehet az új barátja és az ünnepekig nem is mutatkoztak együtt nyilvánosan. Most válhatott komollyá a dolog közöttük, ugyanis a karácsonyt és a szilvesztert is együtt töltötték, amikor egy kommentelő kérdésére válaszolva árulta el, hogy valóban egy párt alkot a fiatal férfival. Egyébként nem ez az első eset, hogy Kiszel tőle sokkal fiatalabb férfival folytat romantikus viszonyt, ugyanis még 2012-ben vállalta fel, hogy egy 21 éves egyetemistával randevúzik.