Így érzi magát súlyos balesete után a magyar színész

Gömöri András Máté
Vágólapra másolva!
Tavaly nyár végén történt, hogy Gömöri András Máté megcsúszott a kavicsos úton a papucsával, és eltörött a bokája. A színész olyan súlyosan megsérült, hogy meg kellett műteni, ráadásul az edzésről és a színpadi munkától is el kellett köszönnie egy időre. A színész most közösségi oldalán elárulta, hogyan érzi most magát a balesete után.
Vágólapra másolva!

Gömöri András Máté, aki nemcsak a színészettel, hanem a testépítéssel is komolyabban foglalkozik, épp a harmincadik születésnapján került kórházba, ahol súlyos bokatörésével műtötték. Polyák Lilla férje nehezen viselte a gyógyulási folyamatot, de tudta, minél inkább betartja az orvosok utasításait, annál hamarabb térhet vissza a normális kerékvágásba.

Most Instagram-oldalán árulta el követő kérdésekre, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve illetve hogyan érzi magát a balesete után.

Anatómiailag százszázalékos a bokám, és gyógyultnak van minősítve. Vannak még kisebb fájdalmak, és a mozgástartomány is bővülhet még, de a felkészülést nem zavarja igazán" – válaszolta Gömöri, aki orvosait is meglepte, olyan gyorsan gyógyult fel a sérülése után.

Gömöri András Máté azt is elárulta, hogy egy októberi nagyobb megmérettetésre készül jelenleg inkább a sportra, mint a színészetre koncentrál.