Karsai Zita nagyon durva kommenteket kapott ezért a fotóért

Karsai Zita
Vágólapra másolva!
Már egyéves Karsai Zita kislánya, Lili. A táncművész édesanya így is tud dolgozni, méghozzá nem is akárhogy: Velence és Németország között ingázik. Az Ébredj velünk-ben mesélt ma reggel az életükről, valamint egy nemrég publikált fotója is szóba került, ami nagy port kavart a közösségi oldalakon.
Vágólapra másolva!

Karsai Zita az általa megosztott fotón a padon fekszik, míg a babakocsiban a kislánya alszik mellette. "Nem túlzás egy kicsit? Fáradság, elhiszem. És a kedves apuka ilyeneket nem vesz észre? Na, nem írom le a többi gondolatom!!!!!!!" - akadt ki az egyik hozzászóló, egy másik így írt: "Ez nagyon nem jó. Egyedül hagyni a babát amíg anya alszik."

"Én imádom a kommentelőket! Csináljátok, nyomjátok még! Egyikük azt írta, hogy »nem járt ott a csepeli nyaló rém«? Nem járt természetesen. Nagyon fáradt voltam egyébként ezen a napon, mikor a kép készült, de nem gondoltam volna, hogy ez a vicc ilyen vihart kavar. Kérdezték, hogy hol az apja a gyereknek, illetve hogy nem féltem-e, hogy elrabolják a gyereket. Természetesen ezekkel nem foglalkozom" – mesélte az Ébredj velünk! reggeli adásában a táncos-koreográfus.