Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Csak az injekció segít a Família Kft. sztárjának fájdalmain

Baranyi László
Vágólapra másolva!
Fájdalomcsillapítókkal indult neki a TV2 Pepe című sorozat forgatásának az idén 95. életévét betöltő Baranyi László. A színművész jó egészségi állapotnak örvend, de nincs minden rendben a térdeivel.
Vágólapra másolva!

A Família Kft. egykori nagypapája esetében a térdoperáció sajnos nem jöhet szóba. A Borsnak elmondta, hogy az orvosa szerint a koránál fogva kockázatos lenne a beavatkozás. A színművész ennek ellenére örömmel vállalta el a Pepe című sorozatban a dédnagypapa szerepét. A forgatások idején ideiglenes megoldás gyanánt fájdalomcsillapítókkal indult neki a feladatnak.

MTI

"Csak egy kis villanásnyi szerepem volt. Egyetlen délelőtt alatt felvettük a jelenetet, így nem volt annyira megerőltető. Előtte fájdalomcsillapító krémmel bekentem a térdemet és egy pirulát is bevettem, így egyáltalán nem zavart" - mesélte a színművész, akinek a mindennapokban más módszer hoz egy kis enyhülést. "Csak az injekció segít, miután felveszem, 4-5 hónapig elvagyok vele. Bár ez a borzasztó változékony időjárás valami észbontó, azt nagyon megérzem..." - árulta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről