Törőcsik Mari üzent a kórházból

Törőcsik Mari
Budapest, 2014. november 25. Törőcsik Mari Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a nemzet színésze öltözőjében, miután 79-ik születésnapja alkalmából köszöntötték Makszim Gorkij Éjjeli menedékhely című színdarabjának előadása után a Nemzeti Színházban 2014. november 24-én este. MTI Fotó: Kallos Bea
Vágólapra másolva!
Jordán Tamás meg tudta látogatni a szombathelyi kórházban fekvő Törőcsik Marit, ő beszélt a színésznő állapotáról.
Vágólapra másolva!

Törőcsik Mari jó barátja, Jordán Tamás az AC Newsnak nyilatkozott, amivel meg is nyugtatott mindenkit, hisz a színésznőről napok óta nem lehetett semmit tudni azon kívül, hogy kórházban kezelik.

Törőcsik Mari Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a Nemzet Színésze Forrás: MTI/Kallos Bea

"Nagyjából egy percre tudtam csak beköszönni neki. Nagyon megörült nekem. Beszéltem vele néhány szót, és üzent is az érte aggódóknak. Azt mondta: köszöni a rengeteg szeretetet, azon van, hogy minél hamarabb meggyógyuljon, és mindenkit csókoltat!" – mondta Jordán.

"Jól reagál a kezelésre, gyógyulgat. Van rá esély, hogy már a hétvégén elhagyhatja a kórházat, és hazatérhet velemi otthonába" – tette hozzá, miközben azt is hangsúlyozta, hogy a színésznő nem koronavírussal került kórházba, hanem erős köhögés és hőemelkedés miatt.