Ezek a magyar sztárok nem titkolják, hogy válságba került a házasságuk

Wolf Kati
Vágólapra másolva!
A sztárok egy része nem szívesen mesél arról, ha tönkremegy a párkapcsolata, vagy csak utólag árulják el, hogy már túl is vannak a váláson, és külön folytatják. Az elmúlt időszakban azonban voltak néhányan, akik felvállalták, hogy problémáik vannak a párjukkal, de még igyekeznek kijavítani a hibákat, vagy arról meséltek, hogy léptek túl egy-egy komolyabb mélyponton. Sokan közülük a mai napig együtt vannak, akár hetekre összezárva az otthoni karanténban - Erdei Zsolt házasságát például pont ez az időszak mentette meg.
Vágólapra másolva!

Erdei Zsolt

Erdei Zsolt kapcsolata a feleségével egyszer már rossz irányt vett, de sikerült megoldaniuk, a gyerekek mellett viszont most sem jut túl sok idejük egymásra. "Úgy érzem, teljes értékű édesapa vagyok. Este fél 10-kor, miután mindegyik gyereket sikerül ágyba dugni, mi is annyira fáradtak vagyunk, hogy amikor befekszünk az ágyba, akkor azonnal el is alszunk" - mondta.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"A gyerekkel intenzíven kell foglalkozni, és a napunk nagy részét ez teszi ki, azonbanúgy látom, erre kezd rámenni a kapcsolatunk is.Éljük a szürke hétköznapokat, várjuk, hogy eljöjjön az a pillanat, amikor ebből ki lehet szakadni" - árulta el korábban.

Most, hogy a járvány miatt össze van zárva a család, javulni látszik a kapcsolatuk, sokkal több időt tudnak együtt tölteni, erről a napokban így nyilatkozott:

"Ez egy borzasztó helyzet, de ha lehet ilyet mondani, van jó oldala is. Most is sokat dolgozom online, de itthon vagyok, aminek nagyon örülnek a gyerekek és a párom is. Több időnk van egymásra és erre már mindenkinek régóta szüksége volt. Réka már régóta hiányolta a kettesben töltött időt, a jó beszélgetéseket. Igyekszem ezt most pótolni. (...) Amikor a gyerekek lefeküdtek, kettesben kiülünk a teraszra, filmet nézünk, vagy csak beszélgetünk, ami valóban jól esik a lelküknek és a kapcsolatunknak.

Viccesen mondtam is neki, hogy a karatén jót tesz az intimitásnak."

Wolf Kati

Az énekesnő nyáron árulta el, hogy 20 év után úgy döntött, elköltözik otthonról. "El nem váltunk, csak szétköltöztünk, én most ezt találtam a legjobb megoldásnak. Én mentem arrébb a két lányunkkal, most öt percre lakunk a férjemtől, direkt közel költöztünk. A lányok akkor jönnek-mennek, amikor akarnak, mindkettőnknél otthon vannak. Mivel Ákossal nagyon jó viszonyban maradtunk, továbbra is együtt neveljük a gyerekeinket, ez nagyon fontos mindannyiunknak" - mondta.

Forrás: Wolf Kati/Instagram

"Mindketten rengeteget dolgoztunk, és sok mindent megtettünk a házasságunk megmentéséért, és mégsem sikerült.

- tette fel a kérdést.

Kökény Attila

Az énekes A Dalban előadott produkciója kapcsán mesélte el, hogy volt egy komolyabb szakadék a kapcsolatuukban, egy félrelépés miatt szétmentek egy időre. "Nem vagyok rá büszke, de 12 évvel ezelőtt valóban volt egy botlásom.

Sajnos az ember sokszor csak akkor jön rá, hogy mennyire szereti a másikat, amikor úgy érzi, hogy elveszíti. Emlékszem, hogy rengeteget küzdöttem, mire visszanyertem a bizalmát" - mesélte.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A megcsalás után sikerült kibékülni, de a féltékenység máig része a kapcsolatuknak. Jelenleg, mivel nincsenek fellépései, minden idejét az albérletben tölti, ahova ideiglenesen költözött a család. "Három hete nem láttam Medit, és ez borzasztó érzés. Persze, minden nap videóchatelünk, de azért az nem ugyanaz, mint amikor a karomban tartom. Arankával és a kisfiammal hárman vagyunk itthon, a nagyfiam és a lányomék is külön élnek már, úgyhogy nem éppen idilli ez az állapot látogatás nélkül" - mesélte a napokban az énekes, akinek leginkább az unokája hiányzik ebben a nehéz helyzetben.

Lapozzon, és nézze meg a többieket is!