Izgalmas sorozat indult a Szulejmán sztárjával

Vágólapra másolva!
A szerelem íze címmel vadonatúj török sorozatot indított a Life TV. Főszerepben a Szulejmán gyönyörű sztárja, Özge Gürel és Törökország egyik legsármosabb férfi színésze, Can Yaman.
Vágólapra másolva!

A török sorozatgyártás egyik legizgalmasabb darabjával erősíti hétköznap esti, 20:00-kor kezdődő idősávját a Life TV. A szerelem íze című telenovella varázslatosan szép, luxus környezetben játszódik, sztárok főszereplésével. A történet Nazli, a nagy álmokat dédelgető, egyetemi tanulmányait szakácsnőként finanszírozó fiatal lány és titokzatos, dúsgazdag munkaadója, Ferit között szövődő szerelem kibontakozását meséli el – áll a Life TV közleményében.

A 81 epizódos prémium sorozat, miközben bepillantást enged a török gasztronómia rejtelmeibe, félreértéseken, szerelmi bonyodalmakon, romantikus, szenvedélyes és olykor humoros jeleneteken keresztül mutatja meg ki a főhősök szerelmi életét – áll a szövegben.

A szerelem íze női főszereplője a Szulejmán című sorozat gyönyörű sztárja, Özge Gürel, aki amellett, hogy hazája egyik legújabb sorozatcsillaga,

világmárkák keresett reklámarca és csaknem 4 milliónyian követik az Instagramon.

Történetbeli párja az a Can Yaman, aki filmszínészi karrierje mellett ügyvédként is dolgozik, 6 milliós Instagram követőtáborral rendelkezik, Törökország legsármosabb férfiúi egyikének tartják, és gyakran a török Jason Momoaként is emlegetik.

A szerelem íze minden hétköznap 20:00-tól új részekkel, a Life TV-n.