Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ördög Nóra pár napra büfés lett, ötszáz kávét főzött a hétvégén

Ördög Nóra és Mici
Vágólapra másolva!
Megnyitott a balatoni, családi vállalkozásuk.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, a karantén alatt a Nánási család Balatonakarattyán időzött, ahol egy kisboltot is megvettek. A felújított üzemegység megnyílt, és mivel Ördög Nóra és férje is ismert személy, nem csak a helyiek néztek be egy üditőért vagy ropiért, hanem jöttek sokan a környékről is.

„Teljesen ledöbbentünk, hogy ilyen sokan jöttek el, az ország több pontjáról is érkeztek hozzánk. Nagyon élveztük minden pillanatát, de szinte egy percre sem álltunk meg. Szerintem legalább ötszáz kávét főztem le a hétvégén. Az már csak hab a tortán, hogy mindenki nagyon kedves és jó fej volt. Boldogok vagyunk, hogy ennyien látogattak el hozzánk!" – mesélte a TV2 műsorvezetője a Ripostnak.

Nánási Pál számított arra, hogy fárasztó lesz, de persze az érdeklődésnek örült. „Borzasztóan elfáradtunk, hiszen reggel héttől este kilencig talpon voltunk. De igazából ez bennünk van. Általában én is reggeltől estig a stúdióban szoktam állni, és Nóri is órákon keresztül, magassarkúban csinálja végig a forgatásokat" – mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről