Barta Sylvia: Életem egyik legnehezebb időszaka lezárult

Barta Sylvia
Vágólapra másolva!
Barta Sylvia pénteken a Mokkában mesélt először arról, hogy legyőzte a koronavírust, és a napokban visszatér a TV2 képernyőjére. Most köszönetet mondott az orvosoknak, és az aggódó rajongónak is üzent, akik végig támogatták és biztatták.
Vágólapra másolva!

"A bizonytalanságból bizonyosság lett, amiben néhány hete még hinni sem mertem - hogy valaha újra egészségesen állhatok a stúdióban, most valóra vált! Ma reggel már a Mokkában beszélgettem Pachmann Péter kollégámmal a gyógyulásomról!" - írta oldalán a pénteki Mokka után.

"Amikor beléptem az élő adás helyszínére, megcsapott az a rég nem érzett illat, ami csak ott van, a kamerák előtt a lámpák fényében! Furcsán hangozhat ez azok számára, akik nem tapasztalták meg az illatok és ízek érzékelésének elvesztését! Csodás érzés volt a kollégákkal újra találkozni!

Miután 3 héttel ezelőtt kezdtem jobban lenni - és erről posztoltam is, adódtak még meglepetések... a hangom nem jött vissza, a köhécselés nagyon nehezen kezdett szűnni, ismeretlen kiütések és bőrelváltozások jelentek meg a törzsemen és az ujjaimon, jelezvén, hogy még nincs vége a küzdelemnek! Mivel a magyarországi koronavírus-járvány elején lettem beteg, amikor még orvosok is világszerte csak ismerkedtek a betegséggel, így mindig néhány nappal korábban produkáltam olyan Covid-19 tüneteket, mint ahogy azt a világsajtó megírta!

A negatív teszteredmény után megszűntette a Járványügyi Hatóság a hatósági karantént is. Visszakaptam a szabadságom, bár nem éreztem még késztetést arra, hogy elinduljak valamerre! Örültem, hogy végre egészségesen élvezhetem az otthon létet a családommal!" - számolt be a részletekről.

"Ezután friss teszttel a zsebemben mentem el tüdő RTG-re és laborvizsgálatokra, melyek elvégzése és eredményei után

Most már csak türelemre van szükség, hiszen a tettvágy már megvan bennem, de erő még nincs mindenhez. Fokozatos terheléssel kell vissza térnem a hétköznapok rutinjába, a munkába és a sportba! Szeretném ezúton is megköszönni a rengeteg aggódó, biztató üzenetet és a felém áradó szeretetet! Nagyon sok erőt merítettem ezekből a nehéz időkben!

Szeretném, ha velem örülnétek, hogy életem egyik legnehezebb időszaka lezárult, és a jövő héten visszatérek a képernyőre!" - írta az Instagramján.