Megyeri Csilla: Nehogy valaki azt gondolja, hogy teljesen megzavarodtam

Megyeri Csilla
Vágólapra másolva!
Megyeri Csillát 132 ezren követik az Instagramon, friss posztjában elsősorban nekik mesélte el, hogy mivel telnek napjai az önkéntes karanténban, és hogy védekezik a koronavírus ellen, ha mégis ki kell mennie az utcára.
Vágólapra másolva!

"Napjaim egy képben: ha leszaladok a szomszédos kisboltba vagy patikába - azt csak kesztyűben és maszkban teszem, amiért még ma is sokan mosolyogtak rám. Majd nem fognak... Természetesen a lakásban nem hordom őket, nehogy valaki azt gondolja, hogy teljesen megzavarodtam" - kezdte a bejegyzést.

"Aztán az elfoglaltságaim: ma a kép elkészítése óta takarítottam, a gardrób még teljes káoszban, aztán minden nap elkészítem a vitaminbombánkat: egy kávéskanálnyi reszelt gyömbér, amit leforrázol vízzel, aztán mehet bele az egy vagy két evőkanál méz és a facsart lé.

Este olvasás, na, és persze Zsolti és Minnie baba - végre van időnk egymásra" - írta, és azt is fejtegette, hogy párjának új Instagram-profilt készítenek majd, mert a korábbit ellopták.

Emellett folyamatosan beszélget a családdal, barátokkal, és minden nap próbálnak csinálni valami hasznosat is.A rajongókat odafigyelésre inti, és egyúttal arra is kéri őket, hogy ne pánikoljanak.