Ada is bejelentkezett Németországból

Ada
Vágólapra másolva!
Az egykori tévés műsorvezető boltba is betévedt, és mániákusan fertőtlenít.
Vágólapra másolva!

„Kimerészkedtem az utcára, megnézni, mi a helyzet" – kezdte a VIVA egykori műsorvezetője, Pintér Adrienn, Ada. „A normál helyzetben zsúfolt belvárosig nem mentem el, csak itt a környékünkön.

illetve egy kávézónál ültek kint a teraszon többen" – írta, de szerinte ők nem a megfelelő távolságra voltak egymástól.

Instagram, Ada

„Ma jóval kisebb a forgalom az amúgy sem forgalmas utcánkban. Mától mindent bezártak (edzőtermek, játszóterek, mozik, színházak, bárok, szórakozóhelyek, szaunák, fürdők, uszodák, stb.) csak az élelmiszerboltok, patikák, bankok, ilyesmik lehetnek nyitva, de ezek hosszított nyitvatartással.

és alig vannak, így lementem megnézni, mi a helyzet. Csomó alapdolog nem volt, de láttam, hogy hoznak friss árut, így azt gondolom, csak jókor kell menni" - vélekedett.

Ada azt is elárulta, hogy csak bankkártyát vitt, hogy minél kevesebbet kelljen fertőtleníteni. Esőkabátban ment, mert az lemosható. „Elárulom, hogy Máté szerint kicsit túlzásba viszem, mert napi szinten fertőtlenítem a felületeket, telókat, kulcsot, kilincset, sőt, a cipőnket is. A fiúk megkapták a tegnapi es mai tanulnivalót is, így az online oktatás is elindult. Aki teheti, tényleg minél kevesebbet menjen ki emberek közé" – írta posztjában.