Elmondta Damu Roland, hogy miért akart öngyilkos lenni

Damu Roland könyvbemutató
Vágólapra másolva!
Damu Roland elárulta, művészi válság és szerelmi bánat is közrejátszott abban, hogy az alkoholt gyógyszerrel keverte, ami miatt kórházba került.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, Damu Roland meg akarta ölni magát, legalábbis rossz kombinációját választotta az alkoholnak és a gyógyszernek, ennek lett majdnem tragédia a vége.

A színész saját felelősségére hamar távozott a kórházból, jelenleg Debrecenben pihen a barátai körében.

Damu Roland Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az eset után a Borsnak beszélt arról, hogy mi történt vele vasárnap: "Alkohol, nyugtató, művészi válság, nő, szerelmi bánat" – foglalta össze, majd részletesebben is nyilatkozott.

"Boroztam, de csak nem akartak békén hagyni a rossz gondolatok, mire néhány nyugtatót kaptam be, de bele sem gondoltam, hogy mit teszek. Mire rájöttem, hogy baj van, hiszen az ájulás szélén voltam, már majdnem késő volt. Annyi erőm maradt, hogy egy barátomat riasszam: segítsen, mert bajban vagyok. Rettenetesen sajnálom, hogy ez történt, ígérem, a jövőben jobban vigyázok majd" – ígérte a Borsnak.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!