Damu Roland nemkívánatos személy a szinkronstúdiókban

Damu Roland könyvbemutató
Vágólapra másolva!
Persona non grata lett a börtönbüntetése után Damu.
Vágólapra másolva!

Damu Roland a Jóban Rosszban mellett számos szinkronmunkát vállalt korábban, de amióta letöltötte börtönbüntetését, nem keresik. „Negatívumokkal nem nagyon találkoztam, nem volt atrocitás a kollégák részéről. Azonban most a tizenöt budapesti szinkronstúdióból tizennégyből ki vagyok tiltva, pedig nem változott meg az orgánumon, a beszédtechnikám" – panaszolta az RTL Klub reggeli műsorában.

Damu Roland dalolni fog Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Mint megírtuk, Damu egy RTL-es kábeltévén, a Muzsika TV-n tér vissza a képernyőre, a Fűre lépni Ihos! című műsorban, Ihos József mellett. A színész szerint a kabarénak „van egy minőségi műfaja", nagyon nehéz jól játszani, nem szabad lenézni. „Amikor láttam, Ihos Józsi hogy improvizál, megremegett a lábam. Erre a műfajra szükség van Magyarországon, és nem azért vállaltam el, mert ne lenne munkám. Megkóstoltam, ízlett" – magyarázta.

Damu nem tervezi, hogy énekessé képezze át magát. „Suszter maradj a kaptafánál, gondolom. Nem akarok az énekesekkel versenyezni, ez inkább egy kis mellékvágány" – tette hozzá.