A 80 éves Korda György jövőre változtatna az életén

Korda György galéria
Budapest, 2014. október 9. Korda György és Balázs Klári énekel a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának rendezvényén Budapesten, a Sas utcában 2014. október 9-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Korda György és a felesége, Balázs Klári idén túlhajtották magukat: bár 2020-ra új műsorral készülnek, jóval kevesebb fellépést vállalnának.
Vágólapra másolva!

Korda György idén már a 80. születésnapját ünnepelte, de így is egymást érték a koncertjei, úgy érzi, muszáj kipihennie magát. Feleségével, Balázs Klárival most egy hónapra Spanyolországba utazik, utána pedig változtat az életvitelén – fogadkozott a Blikknek.

Korda György és Balázs Klári Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Ha az orvosom tudta volna, hogy volt olyan nap, amikor délután kettőkor, ötkor és este hétkor is színpadra léptünk a 40 Celsius-fokban, biztos kiakad rám. De ennek véget kell venni! Ez egyszerűen embertelen, mostantól nyáron csak este hét után lépünk színpadra" – ígérte az énekes, a döntést pedig a felesége is támogatja.

Persze fellépésekben így sem lesz hiány, a házaspár 2020-ra új műsorral készül, egy harminc állomásos szimfonikus turnét terveznek.

Friss sztárhírekért kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát!