Soha nem látott, elképesztő összeomlás az Exatlonban

exatlon
Vágólapra másolva!
3-0-ra vezettek a pirosak a TV2 sportos valóságshow-jában, onnan képesek voltak kikapni 10-3-ra. Megalázó a különbség, pláne, hogy ők heten voltak, a riválisaik pedig mindössze hárman.
Vágólapra másolva!

Hétfőn nagyon könnyedén, 10-4-re nyertek a Kihívók, ami elég megalázó lehetett a Bajnokoknak, mert utóbbiak heten voltak (hatan versenyeztek), a kékek pedig mindössze hárman maradtak. Egészen másképp alakult a keddi adásnapon látott verseny eleje, elég gyorsan 3-0-ra elhúztak a Bajnokok. Úgy tűnt, összeszedték magukat, de nem estek kétségbe a riválisaik, hamar 3-3 lett, mintha el sem kezdődött volna a küzdelem.

Viszonylag gyorsan 10-3 lett a kékeknek, azaz tíz (!) futamot nyertek zsinórban. Csúnyán gödörbe kerültek a pirosak újfent, egészen érthetetlen, hogyan képesek folyamatosan kikapni három túlhajtott fáradt embertől úgy, hogy ők heten vannak közben. A Kihívók szárnyalása azért is elismerésre méltó, mert hetek óta csak hárman-négyen vannak, így kétszer-háromszor annyi futamon kell indulniuk, mint a pirosaknak.

Az adás végén kiderült, hány nap van hátra, erről itt olvashat.