Kiderült, hány nap van még az Exatlonból

Exatlon
Vágólapra másolva!
És arra is fény derült, mit nyertek a keddi versenynap győztesei.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 0-3-ról álltak fel a kékek, onnan nyertek 10-3-ra, szenzációs versenyzéssel. A szigetország fővárosába, Santo Domingóba mehettek, ez lett a jutalmuk. Elképedve nézték a nyüzsgő nagyvárost, a magas házakat, a kivilágított utcákon hömpölygő autókaravánokat: miután bő két hónapja szinte csak a stábot és Palik Lászlót látják, nem csoda, hogy álmélkodva korzóztak az utcán, a bőséges, a pazar vacsora előtt.

Szabó-Thomka Hanna nagy esélyes Forrás: TV2

A vesztes oldalon közben Dombi Rudolf csalódottan summázta a nyomorúságos délutánt. „A csillagjátékon komolyan alulmaradtunk. Jól kezdtünk, de hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a kékeknek előny, hogy sokat futhatnak. A stratégián változtatnunk kell" – állapította meg. Nem volt nehéz erre a következtetésre jutnia, mert tíz menetet veszítettek zsinórban, ami példátlan.

Vacsora előtt Forrás: TV2

Nála is jobban lelombozódott Ungvári Miklós. „Rettentően bosszant, hogy ilyen arányú győzelmet arattak, mi meg itt állunk, tele érmekkel, fantasztikus sportmúlttal... keresem a hibát magamban is elsősorban... Elszomorít, hogy így jövünk haza. Ők elmentek egy fantasztikus túrára, mi meg itt a negyven fokos kunyhóban..." – sopánkodott.

Kriptahangulat

„Olyan csúnya vereség ez, így nem mertem volna hazamenni egy dzsúdó versenyről... persze kaptam már nagyobb pofont is az életben. Bízom benne, hogy feláll majd a csapat" – tette hozzá elkenődve. A hangulat a pirosaknál nagyjából olyan volt, mint egy kriptában, nehezen tudták megemészteni a 10-es negatív szériát. A lányok is megvitatták a durva vereséget, és arra jutottak, hogy Mischinger Pétert doppingolja, hogy egyedül fut férfiként a Bajnokok ellen, ezért remekel.

Az adásból még kiderült, mennyi van hátra: Palik László műsorvezető közlése szerint húsz nap, és kiderül, kié a 20 millió. Még nem tudni, ki lesz, de a kékek rettentő elszántnak tűnnek, hárman verik rendszeresen a Bajnokokat. A piros csapat csúnya összeomlásáról itt olvashat.