Tolvai Reni: Nem várom el, hogy mindenki szeressen

Dal 2018 produkció, TV műsor, Akvárium 2017.12.06.
Tolvai Reni kiöltözött a bemutatásra
Vágólapra másolva!
Tolvai Reni a Crack My Code című dalával szeretne kijutni az Eurovíziós Dalfesztivál nemzetközi döntőjére, A Dal 2018 színpadán a nyár pörgős, bulis hangulatát igyekszik majd felidézni - nem csak a zenével, hanem megjelenésével is, amivel egyébként is igyekszik kitűnni a tömegből. Az énekesnő új daláról és extrém megjelenéséről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

"A Dalban szereplő dalom bulis, pörgős, igyekszik felidézni a nyarat, a szabadságot, a bulizást, a koktélokat. Nagyon-nagyon táncra perdülős, karneválos, egyszerűen jó kedvre deríti az embert. Garantáltan mindenki felpezsdül tőle! Amikor először meghallgattam a kész dalt, azt éreztem, hogy boldogság tölt el, ezt az érzést szeretném közvetíteni vele a színpadon. Azt gondoltam, hogy nekem ez kell! Még jó, hogy nekem is szánták" - mesélte.

Fontosnak tartja, hogy egy dal érzéseket közvetítsen: ha szomorú, ha vidám, olyan hatással legyen a közönségre, amit később szívesen felidéz. "Remélem, mindenkiben jó érzéseket tudok kelteni majd. Nem tudom, ebben az évben mi tetszik majd a nézőknek. Általában a drámai hatású dalok diadalmaskodnak az Eurovíziós Dalfesztiválon, de mi ezt nem kifejezetten oda szántuk. Mikor már megvolt a dal, akkor gondoltuk, hogy be kellene nevezni vele" - mondta.

Izgalmasnak találja a mezőnyt

"Nem leszek szomorú, ha nem nyerek, A Dal nagyon jó lehetőség bemutatni egy új dalt a közönségnek. Már azzal nyertem, hogy a legjobb 30 között vagyok és képernyőre kerülök vele. Sok az ismeretlen a mezőnyben, nekem ez nagyon izgalmas, nincs sok ismerős"- mesélte.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Kíváncsi az új arcokra, szeret új embereket megismerni, konkurenciaként nem gondol rájuk. „Mindig az a dal nyer, ami a legnagyobb közönséget fogja meg.

nem csak azok kapnak esélyt, akiket száz éve ismer a közönség, ide tényleg bárki bejuthat. Találkoztam egy nagyváradi ismerősömmel is, aki bejutott, ennek nagyon örülök, mert Magyarországon még nem ismerik" - mondta.

Nem érzi előnynek az ismertséget, szerinte megvannak a hátrányai is. „Remélem, a dal viszi végig a versenyt, nem pedig az, hogy az előadó kicsoda. A zsűritől nem félek, nyitott vagyok, és nem fogok megsértődni, ha esetleg nem tetszik nekik a zeném. Nekem se tetszik egy csomó dolog, a zene nagyon szubjektív. Nem várom el, hogy mindenki szeressen engem, vagy azt, amit csinálok" - tette hozzá.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A zene mellett a divat a másik nagy szerelme, szereti a produkcióiba is belevinni ezt a vonalat.

"Belecsempészem a művészetembe a divatot,

Úgy gondolom, ez a show-nak a része, ki kell tűnni! 2018-ban nem elég, ha egy előadó kiáll egy mikrofonnal, én legalábbis jobban ki tudom kifejezni magam extrémebb formában. Szeretem nehezíteni a dolgomat, szeretem komplikálni az életem."