Kim Kardashian visszatért a közösségi médiába

Kim Kardashian
Vágólapra másolva!
A realitykirálynő 2016 októberében történt megtámadása óta száműzte magát Instagram-oldaláról, így visszatérése egyértelműen azt jelzi, hogy most már végképp rendbe jött az őt ért sokk után.
Vágólapra másolva!

Kardashiant, a Keeping Up with the Kardashians sztárját a múlt ősszel párizsi tartózkodása során rabolta ki öt fegyveres, akik több mint tízmillió dollár értékben zsákmányoltak tőle iPhone-t és ékszereket.

Kardashian és West tavaly augusztusban az MTV Video Music Awards gálán Forrás: Hubert Boesl / DPA

Az anyagi veszteségnél is nagyobb volt azonban a megrázkódtatás –

egy ideig le is állt a sztár reality sorozatának forgatása, ezt követően pedig férje, a rapper Kanye West került kórházba

idegösszeroppanás miatt, mivel ő is eléggé megborult a történtek hatására. Kardashian személyi asszisztense be is jelentette, hogy a realitykirálynő egy időre szabadságolja magát, de a jelek szerint azóta tökétesen rendbe jött.

A Keeping Up with the Kardashians forgatását már korábban elkezdték (pontosabban folytatták), most pedig a sztár visszatért az Instagramra is, ahol a támadás előtt napi rendszerességgel posztolt, egész eddig viszont három hónappal ezelőtti volt az utolsó bejegyzése (éppen egy Párizsban készült fotó).

family

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Kardashian most egy kissé homályos, de hangulatos családi pillanatképpel lepte meg követőit, ami mellé mindössze annyit írt, „family". A fotón rajta és Kanye Westen kívül két gyermeküket, a hároméves North-t és az egyéves Saintet láthatjuk, mindenkit csupa fehérben, illetve feketében.